Laatste bericht uit Nederland!
Door: Marielle
Blijf op de hoogte en volg Marielle
13 Januari 2007 | Hongarije, Boedapest
Het is bijna 12 uur 's nachts en ik schrijf nu mijn laatste berichtje vanuit Nederland. Morgen (zondag) vertrekt mijn vliegtuig naar Budapest en ik vind het reuze spannend allemaal! Vrijdag heb ik Wesley uitgezwaaid voor zijn reis naar Zweden en morgen ben ik aan de beurt.
Verder wil ik iedereen bedanken voor alle super lieve berichtjes, kaartjes en kadootjes die ik gekregen heb. Ik beloof dat ik weer wat van me laat horen als ik op mijn kamer in Budapest aangekomen ben!
Marielle
Marielle
14 Januari 2007 - 07:42
Wesley:
haai schatje
hier is alles ok.. ik hoop dat jouw kamer wel al vrij is ;) goede vlucht straks.. ik zal aan je denken. Hopelijk spreek ik je straks weer
groeten,Wesley -
14 Januari 2007 - 07:51
Tjeu:
Marielle,
Ik weet zeker dat je met je enthousiasme en uitstraling ook Budapest gaat veroveren.
Veel succes!
Tjeu -
14 Januari 2007 - 10:54
Chantal En Demi:
Hoi marielle, we zitten nu samen achter de computer. Als je dit leest ben je waarschijnlijk al aangekomen..
Heel veel succes en groetjes van ons 2 -
14 Januari 2007 - 21:25
Robert En Inge:
Heey Marielle!
We dachten ff kijken of je al een berichtje vanuit Budapest hebt geplaatst en dat alles goed is gegaan....maar daar moeten we nog ff op wachten.Veel plezier morgen met je eerste dag in de grote stad!En tot het volgende bericht weer!
Groetjes van Robert en Inge