Welkom - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Marielle Habets - WaarBenJij.nu Welkom - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Marielle Habets - WaarBenJij.nu

Welkom

Door: Marielle

Blijf op de hoogte en volg Marielle

01 Januari 2007 | Hongarije, Boedapest

Hey allemaal,

Welkom op mijn enige echte internet-site!

Vanaf hier zal ik jullie allemaal op de hoogte houden van mijn (toekomstige) leventje in Budapest. Zo kunnen jullie wekelijks lezen en zien wat ik allemaal onderneem en hoe het met me gaat!

Om alvast in de sfeer te komen, heb ik bij dit eerste bericht al meteen 2 plaatjes van de universiteit geplaatst!

Hopelijk reageren jullie op mijn berichten en vertellen jullie ook wat er allemaal in Nederland gebeurt, zodat ik ook een beetje van jullie op de hoogte blijf!

Oh ja, je kunt ook je eigen e-mail adres links in de balk invullen, dan krijg je automatisch een mailje in je box als ik een nieuw bericht op de site heb toegevoegd. Handig toch!

Marielle

• 05 Januari 2007 - 13:33

Erik:

Hallo Mariëlle,

ik ben de eerste zie ik. Ik wens je een hele fijne tijd toe en ik heb er het volste vertrouwen in dat het je gaat lukken. Zoals je zelf al aangeeft met de moderne techniek is Wielder echt niet zo ver weg.

Gr Erik

• 05 Januari 2007 - 14:58

Rob Dijcks:

Mariëlle,

Geweldig gedaan! Site ziet er leuk uit.

Nu alvast een goede reis en een fascinerend en zinvol verblijf in Hongarije gewenst.

Als er iets bijzonders in Limburg-Gulpen-Heerlen is, zal ik je natuurlijk op de hoogte houden!

Szivélyes üdvözlettel

Rob

• 05 Januari 2007 - 18:44

Tom Offermans:

szervusz!
    Je weblog ziet er al erg leuk uit. De universiteit ziet er wel erg fascinerend uit. In elk geval veel plezier en goeie reis!

Szívélyes üdvözlet

Tom

• 06 Januari 2007 - 11:21

Chantal En Tim :

He Marielle, leuk idee die site!! Ik zal oma regelmatig jierheen halen om haar ook op de hoogte te houden!! Tim en ik hebben je alvast een kleinigheidje overgemaakt, je kunt nu namelijk 200 foto's meer op je site kwijt!! Tot dinsdag!!!

• 06 Januari 2007 - 11:34

Marjo Henk En Demi :

He Marielle, je internetsite ziet er keurig uit. Tot dinsdag, doei.

• 08 Januari 2007 - 16:59

Wiel En Marina:

Marielle, we hebben je een kleine bijdrage overgemaakt, je kunt nu nog eens 400 foto's kwijt op je site!!
    Tot morgen... Wiel en Marina

• 10 Januari 2007 - 14:09

Mariet En Joop:

Gelukkig hebben we het droog gehouden gisteravond. het was erg gezellig, zoals altijd. Dat zullen we natuurlijk wel missen de komende maanden.
    We gaan de mail, webcam, etc. dan maar vaak gebruiken (als alles werkt natuurlijk).
    Nogmaals: goede reis en heel veel fijne ervaringen......

p.s dinsdag hebben we een leuk bericht voor je.
    Spannend hè !?

• 11 Januari 2007 - 16:43

Mirthe:

Hai Marielle. Bedankt voor je mailtje. Ik wens je een fijne tijd toe in het mooie Budapest!

• 12 Januari 2007 - 19:36

Marjo Henk En Demi :

Hoi Marielle, nog heel even en het is zover !! Goede reis, veel plezier en natuurlijk heel veel succes met je studie in Boedapest.

• 13 Januari 2007 - 15:08

Petra:

He Nichtje,

Ik ben je net nog persoonlijk een afscheidskus komen brengen. Maar ik wil ook nog even een berichtje op de site achterlaten voordat je vertrekt morgen. Overigens leuke site!!

Dus bij deze nogmaals een hele goeie reis morgen en maak er wat moois van daar in Hongarije.

Dikke Kus

Petra.

PS: en dinsdag echt op de site kijken want dat bericht van Jopie is echt leuk!! (kan helaas nu nog niks verklappen)